Video

Video

Video

Om oss

Välkommen till Rehab Techy för fysisk rehabilitering!

Tack för att du väljer vår butik för dina rehabiliteringsbehov. Vi ser fram emot att vara en del av din välbefinnande.

Vi är dedikerade till att hjälpa människor på deras väg till återhämtning och välbefinnande. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter som är utformade för att stödja fysisk rehabilitering och främja en hälsosam livsstil.

Vårt sortiment omfattar högkvalitativa rehabiliteringsprodukter som är noggrant utvalda för att möta behoven hos människor som strävar efter att återfå rörlighet, styrka och självständighet. Vi erbjuder allt från träningsutrustning och hjälpmedel till smärtlindring och ergonomiska produkter.

Oavsett om du befinner dig i en rehabiliteringsfas, arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn eller helt enkelt söker efter produkter som kan hjälpa dig att leva ett hälsosammare och mer aktivt liv, är vår butik här för att stödja dig. Tillsammans kan vi ta stegen mot återhämtning och förbättrad livskvalitet.

Plattång Bunion Hallux Valgus Corrector Splint Fotsmärtlindring 1PAR

ENDAST FÖR 149 KR

Collapsible content

leverans & Return

Vi erbjuder leverans av produkter inom (7-14 Arbetsdagar) efter att beställningen har bekräftats. Vi erbjuder gratis frakt. Kundens leveransadress måste vara korrekt och fullständig för att undvika förseningar eller misslyckad leverans.

Vi erbjuder en flexibel returpolicy för att säkerställa kundnöjdhet. Kunderna kan returnera oanvända och oskadade produkter inom (30dagar) från inköpsdatumet. Returfrakt ansvarar vanligtvis kunden för, om inte produkten är defekt eller skadad. Vänligen kontakta oss för instruktioner och godkännande innan du returnerar en vara.

Contact

Vi erbjuder kundsupport via (info@rehabtechy.com) och (Chatta med oss). Vårt mål är att svara på kundförfrågningar inom kort tid. Vi finns tillgängliga för att hjälpa till med frågor om produkter, beställningar, leveranser och annan supportrelaterad information.

Köpvillkor

När du har slutfört din beställning kommer en orderbekräftelse att skickas till din e-postadress. Om något är fel med din beställning , vänligen kontakta oss via e-post till info@rehabtechy.com

Moms

De angivna priserna inkluderar moms.

    Contact Us Email: info@rehabtechy.com